Spring til indhold

Kommunal frivillighed

Holbæk Kommune har udviklet nogle redskaber, der kan hjælpe kommunens medarbejdere til et bedre samarbejde med frivillige

Holbæk Kommune har stor fokus på frivilligt arbejde, og har derfor udviklet en række værktøjer til de kommunale medarbejdere og kommunale institutioner, der skal gøre samarbejdet med de frivillige foreninger lettere.

Dialogkortene er en hjælp til at sætte frivillighed på dagsordenen på den enkelte arbejdsplads og til at tale om de muligheder og udfordringer, man møder, når man lukker døren op for frivillige kræfter.

Frivilligguiden indeholder inspiration og tips til, hvordan man opnår et frugtbart samarbejde med frivillige, og den beskriver også formelle krav om for eksempel forsikringer, tavshedspligt og straffeattester.

Læs mere om dialogkortene her og om Frivilligguiden her.

Samarbejdsprojekter

Holbæk Kommune har valgt at indgå i særlige samarbejdsprojekter med udvalgte frivillige organisationer. Projekterne understøtter det arbejde Holbæk Kommune i forvejen udfører.

Læs mere om samarbejdsprojekterne her.

Frivilligstrategi

I december 2012 vedtog byrådet i Holbæk Kommune en Frivilligstrategi, der beskriver, hvordan Holbæk Kommune arbejder med frivillighed. Frivilligstrategien udpeger konkrete mål og indsatsområder.

Læs mere om Frivilligstrategien her.

 

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard